№ 33-р від 15 б е р е з н я 2022 року Про затвердження переліку та обсягів продовольчої продукції місцевого резерву для забезпечення життєдіяльності населення Самбірської територіальної громади
У к р а ї н а
Львівська область
м.Самбір
Розпорядження
Міського голови
від 15 б е р е з н я 2022 року № 33-р
Про затвердження переліку та обсягів
продовольчої продукції місцевого резерву
для забезпечення життєдіяльності населення
Самбірської територіальної громади
Керуючись п.19,20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 121 Закони України “Про правовий режим воєнного стану”, на виконання статті 98 Кодексу Цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI (із змінами), Постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 “Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій” (із змінами), відповідно пункту 3.1 постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2022 №185 “Деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану” (із змінами), з метою забезпечення продовольчих потреб в умовах воєнного стану, надання постраждалому населенню необхідної допомоги для забезпечення його життєдіяльності під час розгортання та утримання тимчасових пунктів проживання на території громади:
- Затвердити Перелік та обсяги продовольчої продукції для формування місцевого резерву продовольства з урахуванням забезпечення життєдіяльності населення Самбірської територіальної громади згідно з додатком.
- Управлінню економіки (С.Дутко) підготувати для розгляду на сесії міської ради Програму створення місцевого резерву продовольства за встановленим Переліком продовольчої продукції з урахуванням забезпечення життєдіяльності населення Самбірської територіальної громади в умовах воєнного стану та проект рішення про затвердження цієї програми При формуванні Переліку продовольства використовувати перелік продовольчої продукції, затверджений наказом Мінагрополітики від 04.03.2022 №147.
- Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Г.Кроляк.
Міський голова Юрій ГАМАР
Додаток
до розпорядження міського голови
від “15” березня 2022року № 33-р
П Е Р Е Л І К
та обсяги продовольчої продукції для формування місцевого резерву продовольства з урахуванням забезпечення життєдіяльності населення
Самбірської територіальної громади
№
з/п |
Назва товару місцевого резерву
|
ОБСЯГ місцевого резерву за групами населення | ||||
Од.
виміру |
Потре-ба в
запасах |
Код за КВЕД | Код за УКТ ЗЕД | Примітка | ||
Продовольчі товари | ||||||
1. | Хліб, хлібопродукти, батон | тон | 180,0 | 10.71 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів | 1905 | |
2. | Борошно | тон | 10.61 Виробництво продуктів борошномельно – крупяної промисловості | 1101 | ||
3. | Сухарі, сухе печиво | тон | 10.72 Виробництво сухарів і сухого печива | 1905 | ||
4. | Крупи різні, бобові, пластівці | тон | 25,0 | 10.61 Виробництво продуктів борошномельно-крупяної промисловості | 1103, 1104 | |
5. | Макаронні вироби | тон | 5,25 | 10.73 Виробництво макарон-них виробів і подібних борошняних виробів | 1902 | |
6. | М’ясо і м’ясопродукти | тон | 43,0 | |||
7. | М’ясо птиці | тон | 01.12 Виробництво м’яса свійської птиці; 01.47 Розведення свійської птиці | 0207 | ||
8. | Консерви м’ясні та рибні | тон | 10,0 | 10.20 Перероблення та консервація риби;
10.13 Виробництво м’ясних продуктів |
1602, 1604 | |
9. | Яйця | тис. шт | 305,0 | 01.47 Розведення свійської птиці; | 0407 | |
10. | Молоко, сир, масло, молокопродукти | тон | 197,5 | 10.51 Перероблення молока, виробництво масла та сиру | 0402,
0405, 0406 |
|
11. | Жири, олія, маргарин | тон | 2,5 | 10.41 виробництво олії | 1512 | |
12. | Цукор, мед | тон | 2,25 | 10.81 виробництво цукру | 1701 | |
13. | Кондитерські вироби | тон | 5,0 | |||
14. | Картопля | тон | 160,0 | |||
15. | Овочі, у т.ч.солені,квашені | тон | 150,0 | |||
16. | Сіль | тон | 0,167 | 08.93 Добування солі | 2501 |
Примітка: Створення, утримання та поновлення місцевого матеріального резерву продовольства здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету, у межах бюджетних можливостей та інших джерел, не заборонених законодавством. Дозволяється здійснювати поповнення місцевого матеріального резерву продовольства за рахунок добровільних пожертвувань фізичних та юридичних осіб, благодійних організацій та об’єднань громадян, гуманітарної допомоги та інших не заборонених законодавством джерел.
Керуючий справами
виконавчого комітету Микола ПЕТРИК