Самбірський міський голова

Гамар Юрій Петрович

Сторінка міського голови

м. Самбір пл. Ринок 1

(3236) 3 – 45 – 51

[email protected]

Новини

ОГОЛОШЕННЯ-2
Відповідо до розпорядження міського голови від  27  березня  2024  року  № 43-р ”Про призупинення опалювального сезону 2023-2024 рр.” з 29 березня 2024 року буде призупинено подачу теплоносія для опалення закладів органів місцевого самоврядування, закладів  освіти та культури.
1
     25 березня 2024 року Самбірським міським центром соціальних служб проведений круглий стіл «Сімейний патронат в Україні». В роботі круглого столу взяли участь працівники відділу у справах молоді та спорту, служби у справах дітей, Сектор ювенальної провенції ВП Самбірського РВП ГУНП у … Читати повністю…
skaz-1
НАГАДУЄМО!  СКАЗ – особливо небезпечне інфекційне захворювання, спільне для тварин і людей, яке може вражати всіх теплокровних тварин (хворіють всі види домашніх, сільськогосподарських та диких тварин). Захворювання характеризується тяжким ураженням центральної нервової системи і закінчується смертю (летально).

У разі виявлення захворювання у домашньої тварини … Читати повністю…

652cf3b6d4d24494943435
Україні запускають ініціативу «Шкільний урок волонтерства», яка покликана надихнути підлітків займатися волонтерською діяльністю. В школах пройдуть 45-хвилинні уроки, на яких досвідчені волонтери/активісти/вчителі розкажуть, що таке волонтерство та поділяться інструментами, які допоможуть школярам долучитися до волонтерського руху.
Ініціаторами проєкту виступає ГО «Українська Волонтерська Служба» та ГО «Рух Олександра Педана … Читати повністю…
2
  22.03.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Самбірської міської ради відбулася нарада спільно із представниками Самбірського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, бджолярами, суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур, щодо дотримання законодавства в частині використання пестицидів.

Метою проведення … Читати повністю…