Самбірський міський голова

Гамар Юрій Петрович

Сторінка міського голови

м. Самбір пл. Ринок 1

(3236) 3 – 45 – 51

[email protected]

Новини

OithQwH8VG2QfWSsRHoS.w575
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівської області очікується 29 березня вночі та вранці пориви південно-західного вітру 17 – 22 м/с, вранці сильний вітер, місцями шквали 25 – 28 м/с, значний дощ, гроза, подекуди град.

         ІI рівень небезпечності, помаранчевий

         Зважайте на погодні умови та будьте максимально обережні!

 

530×490
Система безоплатної правничої допомоги
Безоплатні послуги юриста / адвоката можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги, зокрема:
● консультації і допомогу зі складенням документів;
● допомогу зі зверненням до суду (вторинну правничу допомогу). На цей вид послуг мають право окремі категорії громадян, визначені … Читати повністю…
ОГОЛОШЕННЯ-2
Відповідо до розпорядження міського голови від  27  березня  2024  року  № 43-р ”Про призупинення опалювального сезону 2023-2024 рр.” з 29 березня 2024 року буде призупинено подачу теплоносія для опалення закладів органів місцевого самоврядування, закладів  освіти та культури.
1
     25 березня 2024 року Самбірським міським центром соціальних служб проведений круглий стіл «Сімейний патронат в Україні». В роботі круглого столу взяли участь працівники відділу у справах молоді та спорту, служби у справах дітей, Сектор ювенальної провенції ВП Самбірського РВП ГУНП у … Читати повністю…
skaz-1
НАГАДУЄМО!  СКАЗ – особливо небезпечне інфекційне захворювання, спільне для тварин і людей, яке може вражати всіх теплокровних тварин (хворіють всі види домашніх, сільськогосподарських та диких тварин). Захворювання характеризується тяжким ураженням центральної нервової системи і закінчується смертю (летально).

У разі виявлення захворювання у домашньої тварини … Читати повністю…